Miercuri, 7 aprilie, la ora 08:32, Poliția mun. Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Ș. Matei, despre faptul că tatăl său Ș. Mihai, de 56 ani, din com. Panaci, a fost găsit decedat, într-o anexă în curtea locuinței lui H. Mircea din comuna Panaci, sat Drăgoiasa.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, Ș. Mihai locuia singur de aproximativ 3 ani,  într-o anexă situată în curtea locuinței lui H. Mircea din comuna Panaci, sat Drăgoiasa.

Întrucât cel în cauză se simțea rău și avea mai multe probleme de sănătate, la data de 06.04.2021 a fost dus de fiul său la Spitalul mun. Vatra Dornei unde i s-au efectuat investigații. În cursul aceleiași zile Ș. Mihai s-a întors la locuința din satul Drăgoiasa, urmând ca la 07.04.2021 să se deplaseze pentru a fi internat la o unitate medicală pe raza mun. Iași.

În dimineața de 07.04.2021, fiul său Ș. Matei a mers la tatăl său ocazie cu care a constatat că este decedat pe pat în interiorul anexei unde locuia în ultima perioadă. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de ambulanță Suceava, care a constatat decesul lui Ș. Mihai.

Familia a declarat faptul că nu are suspiciuni cu privire cauzele survenirii decesului, persoana în cauză fiind cunoscută ca fiind cu probleme de sănătate.

La examinarea criminalistică fizică exterioară, persoana decedată nu prezenta urme de violență.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.