Vineri, 3 iulie, la ora 18.01, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat din com. Pârteștii de Jos, despre faptul că nu își găsește soția, în vârstă de 59 ani.

În urma verificărilor a fost identificat apelantul, care a declarat  faptul că în cursul zilei de vineri, în jurul orei 14.00, când s-a reîntors la domiciliul său, în urma unor căutări,  nu a mai găsit-o pe soția sa.

În cauză  au fost desfășurate activități de căutare atât în incinta locuinței cât și în anexele acesteia, ocazie cu care femeia a fost identificată în timp ce dormea lângă un șifonier dintr-o cameră a locuinței.

Procedând  la interogarea acesteia s-a constatat faptul că emana halenă alcoolică și că nu știe cum  a ajuns în locul indicat mai sus. Totodată, aceasta a mai declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni comise prin violență sau alte ilegalități.

În cauză a fost solicitată o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale pentru femeie, însă aceasta  a refuzat să fie transportată la spital, fiind diagnosticată cu etilism acut.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.