Miercuri, 18 decembrie, la ora 09:44, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe raza comunei Coșna, un bărbat a decedat în pădure.

În zona forestieră Valea Bancului, drumul forestier Prislop, unde o societate comercială efectua prestări servicii în fondul forestier a fost găsit cadavrul unui bărbat identificat în persoana lui C. N. în vârstă de 52 de ani, din comuna Poiana Stampei.

În parcela de exploatare forestieră a fost identificat V. I. domiciliat în comuna Slatina, care a declarat faptul că în jurul orei 09.00 a doborât un arbore care în cădere a atins alt arbore, care a căzut peste C. N., lovindu-l în zona capului. În urma loviturii acesta din urmă a decedat.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, un echipaj din cadrul S.M.U.R.D. Vatra Dornei şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Vatra Dornei, care după acordarea măsurilor de resuscitare au constatat decesul bărbatului.

În cauză s-a procedat la notificarea I.T.M. Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului municipal Vatra Dornei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „uciderea din culpă” (moarte suspectă), „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.