Duminică, 24 octombrie, în jurul orei 21:21, lucrătorii din cadrul SPR 11 Pojorâta, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DJ 175B comuna/ sat Pojorâta circulă haotic un autoturism marca Audi A4.

Având în vedere aspectele sesizate ne-am deplasat pe DJ175B comuna/ sat Pojorâta, județul Suceava, ocazie cu care s-a găsit un autoturism marca Audi A4, care se afla în staționare pe partea carosabilă, având luminile aprinse.  În autoturism, pe locul conducătorului, auto a fost identificat R. Marcel din comuna/ sat Pojorâta, județul Suceava care dormea. Întrucât acesta era incoerent în exprimare și emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest. Urmare a testării, a rezultat faptul că cel în cauză prezenta o concentrație alcoolică de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat

Având în vedere valoarea afişata de aparatul etilotest, conducătorul auto a fost condus la Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc, pentru a i se recolta mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta fiind de acord, consemnând o declarație de consimțământ în acest sens.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiuni de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prev. şi ped. de art. 336, alin. 1 din Codul Penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.