La 13.09.2019, ora 14:05, Poliția Mun. C-lung Moldovenesc a fost sesizată de către L.S. de 29 ani din com. Pojorâta ,despre faptul că la aceeași dată, la orele 14:00, a fost agresat de către R. T. de 33 ani din mun. Câmpulung Moldovenesc.

La 13.09.2019, în jurul orelor 14:30, în timp ce se afla pe platoul central al municipiului Câmpulung Moldovenesc, L. a purtat o convorbire telefonică cu R. între cei doi existând în acel moment o stare conflictuală mai veche. În timpul discuției telefonice cei doi și-au adresat injurii și jigniri, fapt pentru care R. care se afla pe raza comunei Pojorâta, s-a deplasat în Câmpulung Moldovenesc pentru a se întâlni cu L.

În jurul orei 14:00 R. a ajuns pe platoul central unde se afla și L.  între cei doi izbucnind un conflict verbal ce a degenerat imediat, cei doi aplicându-și unul celuilalt lovituri cu pumnii.

Conflictul dintre cei doi a fost întrerupt de o patrulă a jandarmeriei, L. fiind condus la sediul poliției mun. Câmpulung Moldovenesc, în timp ce R. a reușit să se sustragă din locul comiterii faptei.

La scurt timp R. a fost identificat de poliție și condus la sediul instituției, față de acesta și L. fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ”tulburarea ordinii și liniștii publice”.

L. a depus plângere pentru comiterea infracțiunii de ”lovirea sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.