Miercuri, 5 februarie, la ora 10:40, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe un drum comunal neclasificat din comuna Frătăuții Vechi, pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil acoperit cu zăpadă, un bărbat de 54 de ani din municipiul Rădăuți a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu bicicleta condusă de o localnică de 58 de ani.    

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a biciclistei, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovăția producerii accidentului aparține atât conducătorului auto, care nu a adaptat viteza pe un carosabil acoperit cu zăpadă, cât și victimei, care a circulat cu bicicleta pe carosabilul acoperit cu zăpadă.   

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.