Duminică, 11 octombrie, la ora 18.59, lucrătorii de poliție din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către F.V. din municipiul Rădăuți, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 57 de ani s-a rătăcit în pădurea de pe raza comunei Sucevița, în timp ce se afla la cules de ciuperci.

Având în vedere cele sesizate, la fața locului s-au deplasat două patrule de poliție din cadrul Secției, care au procedat la efectuarea de verificări și căutări în zona indicată de către apelant.
Pentru că vizibilitatea în pădure era redusă din cauza întunericului, a fost solicitat sprijinul unui echipaj de poliție din cadrul Poliției mun. Rădăuți, cât și a două echipaje de jandarmi din cadrul IJJ-Suceava.
Din verificările efectuate de către lucrătorii poliției, persoana rătăcită a fost identificată ca fiind T.D., din mun. Rădăuți. Acesta a plecat în jurul orei 14.00, împreună cu F.V., la cules de ciuperci în zona monumentului Palma, din comuna Sucevița, iar la scurt timp s-a îndepărtat de acesta, rătăcindu-se în pădure.
Având în vedere faptul că la ora 18.59 vizibilitatea era redusă și T.D. nu s-a întors la mașină, prietenul său a apelat SNUAU 112, solicitând sprijin.
După aproximativ 3 ore de căutare persoana rătăcită a fost găsită în pădure, la o distanță de aproximativ 3 km, din locul de unde a plecat.
Bărbatul se adăpostise sub un copac, iar în momentul în care a fost găsit, era speriat și epuizat, fără a se mai putea deplasa, fiind ajutat de către lucrătorii poliției să ajungă la marginea pădurii.
Având în vedere starea fizică degradată a persoanei în cauză, a fost solicită o ambulanță la fața locului, care l-a preluat și transportat la Spitalul mun. Rădăuți, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.