Sâmbătă, 16 octombrie, la orele 07.33, lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un medic de pe ambulanță din cadrul S.A.J. Suceava, despre faptul că a constatat decesul numitului D. Ilie de 58 ani din sat Costâna, comuna Todirești, iar acesta nu este înscris la vreun medic de familie.

 La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești care, în urma cercetărilor efectuate, au constatat următoarele:

D. Ilie locuia împreună cu o familie de chiriași, respectiv cu Ș. Florin și Ș. Florentina pe raza satului Costâna fiind cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice. În urma discuțiilor purtate cu familia chiriașă, a rezultat faptul că la data de 15.10.2021, în momentul în care Ș. Florin a venit la locuință de la muncă, a observat faptul că D. Ilie se afla în camera sa, însă nu a purtat vreo discuție cu acesta. În dimineața zilei de 16.10.2021, în jurul orei 05:00, au observat faptul că D. Ilie se află întins pe pardoseală în dreptul patului, solicitând un echipaj de ambulanță care a constatat decesul acestuia.

A fost examinat cadavrul lui D. Ilie, ocazie cu care s-a constatat că nu prezintă urme de violență și nu sunt suspiciuni cu privire la decesul acestuia.

La fața locului au fost solicitați lucrătorii SC EFEMER SRL care au preluat și au transportat cadavrul defunctului la S.M.L. Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.