Joi, 14 octombrie, la orele 14:30 Poliţia mun. Suceava, a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Județean Suceava cu privire la faptul că numitul P. Florin în vârstă de 61 ani a decedat în timp ce se afla în Secția de Medicină Internă.

În luna septembrie a anului 2021 (posibil 18.09.2021) P. Florin în vârstă de 61 ani, din mun. Suceava, cu reședința stabilită în com. Șcheia, a suferit o arsură la nivelul membrelor superioare, la nivelul feței și la torace, motiv pentru care a  fost internat la Spitalul „Sf. Spiridon” din mun. Iași, după ce anterior a primit îngrijiri medicale de urgență la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

În data de 06.10.2021 P. Florin a fost externat din spitalul ”Sf. Spiridon” din mun. Iași, însă după câteva zile (perioada 10/12.10.2021) a acuzat o stare de rău, motiv pentru care a fost internat în Spitalul Județean Suceava.

Ulterior, în data de 14.10.2021 la orele  04:10 personalul medical al Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava  a constatat decesul lui P. Florin, existând suspiciunea unei infecții, contactate în perioada spitalizării.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Județean Suceava.

În momentul decesului, P. Florin a primit următorul diagnostic: „status post arsură grad III torace + membru superior (septembrie 2021)”. 

În cauză  a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.