Marți, 29 septembrie, la ora 6:00, lucrătorii Poliției orașului Siret aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați direct de către  o femeie de 31 ani, din orașul Siret, despre faptul că pe strada Alexandru cel Bun s-a produs o tamponare, iar celălalt conducător auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 61 ani, localnic, conducea autoturismul pe str. 9 Mai,  din orașul Siret, iar la un moment dat când a ajuns la intersecția cu str. Alexandru cel Bun(DN2), nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de femeia de 31 de ani. 

În urma impactului a rezultat avarierea ușoară a ambelor autoturisme.     

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar la șoferul de 61 de ani aparatul a indicat  o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a procedat la conducerea bărbatului de 61 de ani la Spitalul de Boli Cronice Siret, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.