Miercuri, 9 iunie, la ora 16.05, Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un echipaj SAJ Fălticeni, despre faptul că bărbat a fost găsit decedat.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, L. Mihai, de 53 ani,  din com. Slatina, locuia în aceiași curte cu mama sa L. Catrina dar în imobile diferite.

Din discuțiile purtate cu P. Emilia, vecina acestuia, a rezultat faptul că, în data de 09.06.2021, în jurul orei 15.30,a fost sunată de către vecina sa, din aceiași localitate  și care i-a spus că, în data 08.06.2021 i-a dat lui L. Mihai din sat/com. Slatina, un card pentru a face niște cumpărături însă acesta nu a mai ajuns cu ele. Aceasta l-a apelat telefonic de mai multe ori pe L. Mihai însă acesta nu a răspuns. Văzând acestea a rugat-o pe P. Emilia, vecina sa, să meargă până locuința lui L. Mihai pentru a vedea ce s-a întâmplat. P. Emilia a intrat în  locuință iar când a deschis ușa dormitorului, la văzut pe L. Mihai căzut pe podea și cu fața în jos, motiv pentru care a solicitat o ambulanță.

La fața locului a ajuns un echipaj S.A.J. Suceava, care a constatat decesul lui L. Mihai. Bărbatul era cunoscut cu mai multe afecţiuni medicale. Totodată mama acestuia, L. Catrina a declarat că fiul său de aproximativ 2-3 zile acuza dureri mari de cap.

În urma efectuării cercetării la fața locului, cadavrul  prezintă  o leziune în zona occipitală a capului ce poate să fi fost produsă la o dată anterioară, fapt pentru care a fost transportat la morga Spitalului mun. Fălticeni, urmând ca specialiști din cadul S.M.L. Suceava să efectueze autopsia și să ne comunice cauza exactă a decesului. Totodată, în interiorul imobilul nu au fost descoperite urme de răvășire sau alte aspecte care să creeze suspiciuni.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.