Duminică, 15 noiembrie, la ora 14:40, un bărbat de 42 ani din comuna Stulpicani, în timp ce conducea motocicleta pe D.J. 209A, în localitatea Pîraie, comuna Mălini, din direcția Mălini către Slatina, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers, lovind un podeț.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui bărbatului din Stulpicani, care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale.

Motociclistul  a fost testat cu  aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat  mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Din verificările efectuate în baza de date rezultă că motociclistul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și nu a fost găsite nici un document (CI, certificat de înmatriculare, ITP, asigurare)  

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de: ”vătămare corporală din culpă ” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.