Luni, 24 octombrie, în intervalul orar 14:00-22:00, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţiona pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice pe DC31 din loc. Negrileasa, cu autospeciala din dotare, au constatat urmatoarele:

În data de 24.10.2022, la orele 18:00, pe  DC31, din localitatea Negrileasa, polițiștii au oprit autoturismul marca Suzuki, care circula având direcția de deplasare DJ177A Stulpicani  către Negrileasa.

La volanul autoturismului  a fost identificat Gheorghe P., de 39 ani, din comuna Stulpicani, iar la solicitarea permisului de conducere acesta a înmânat dovada înlocuitoare expirată a permisului de conducere.

S-a procedat la verificarea în baza de date, ocazie cu care s-a stabilit faptul că persoana în cauză  figurează cu permis categoriile AM/B1/B, suspendat din data de 11.09.2022 până la data de 09.12.2022.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.