Duminică, 27 decembrie, la ora 14:35, lucrătorii Poliţiei oraşului Frasin, a fost sesizați de o asistentă de pe echipajul de ambulanţă Gura Humorului despre faptul că un bărbat de 69 de ani, a decedat la domiciliul din comuna Stulpicani.

Decedatl locuia sigur în comuna Stulpicani şi era îngrijit de nepotul său. Din verificările efectuate, a reieşit că ultima data bărbatul a fost vizitat de nepotul său la data de 26.12.2020, în jurul orei 23.00, iar la data de 27.12.2020 în jurul orei 13.00 acesta s-a deplasat din nou la domiciliul unchiului său şi a constat că acesta nu prezintă semne vitale, astfel că a apelat numărul de urgenţe solicitând intervenţia unui echipaj al ambulanţei care a constatat decesul.

Cadavrul nu prezenta semne de violență sau alte urme care să intereseze cauza, neexistând suspiciuni cu privire la deces. Nu se afla înregistrat în evidenţele medicale.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Orașului Gura Humorului și s-a dispus efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza decesului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.