Miercuri, 23 noiembrie, la ora 16:43, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată direct de către lucrătorii din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Suceva cu privire la faptul că Alexandru L. din municipiul Suceava a intenționat să își suprime viața, fapt pentru care a fost transportat în unitatea spitalicească.

Alexandru L. locuiește singur în municipiul Suceava și suferă de o stare de depresie profundă.

La data de 23.11.2022 în jurul orei 15:45 bărbatul a luat legătura cu un prieten, ocazie cu care i-a relatat faptul că intenționează să se sinucidă întrucât nu își mai suportă viața, în acest sens ingerând aprox. 20 de tablete farmaceutice. În acest context, prietenul victimei a apelat SNUAU 112 solicitând intervenția unui echipaj de ambulanță la adresa acestuia din municipiul Suceava.

Alexandru L. a fost preluat de la adresa de domiciliu, fiind conștient, letargic și necoerent în vorbire, ulterior fiind transportat la secția UPU în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ca diagnostic prezumtiv, bărbatul prezintă intoxicație voluntară cu o substanță necunoscută în scop autolitic, stare somnolență, tulburare de vorbire, rămâne internat sub supraveghere.

În cauză sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției mun. Suceava, B.I.C, sub aspectul săvârşirii infracţiunii vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.