Miercuri, 13 ianuarie, la orele 09:50 Poliția Mun. Suceava  a fost sesizată prin SNUAU 112 de către medicul Serviciului de Ambulanță, cu privire la faptul că în baia de la etajul întâi al Căminului nr. 2 din proximitatea Inspectoratului Școlar, s-a constatat decesul numitului C. Mihai.

 În data de 13.01.2021 locatarii căminului nr. 2 situat în mun. Suceava, Calea Unirii nr. 15, au constatat că în baia de la etajul întâi se află o persoană în stare de inconștiență. În scurt timp au realizat că este vorba despre vecinul lor C. Mihai de 45 de ani, motiv pentru care au solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanță Suceava.

În urma intervenției echipajului Serviciului de Ambulanță, dar și al unui echipaj SMURD,  s-a constatat decesul bărbatului. Ulterior a fost sesizată Poliția Municipiului Suceava.

Cu ocazia cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în zona cabinelor WC de la etajul întâi al căminelor.

Martorii au menționat că în dimineața zilei de 13.01.2021 l-au surprins pe C. Mihai intrând în baie în stare de ebrietate și ulterior a fost identificat cu fața în jos. De asemenea, vecinii persoanei decedate au menționat în ultima perioadă C. Mihai obișnuia să consume băuturi alcoolice într-un mod alarmant.

Persoana decedată a fost preluată de S.C EFEMER S.R.L urmând a fi transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, ce urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii BIC.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.