Luni, 27 februarie, la orele 13:33, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului municipal Rădăuți cu privire la faptul că la această unitate medicală a fost adus un pacient ranit dintr-un accident rutier.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că R.P., domiciliat în comuna Sucevița, în timp ce se afla în comuna Sucevița, pe raza satului Voievodeasa, pe un drum comunal neclasificat, respectiv în fața unui imobil și ajuta la împingerea autoutilitarei marca Ford Transit, la volanul căreia se afla un bărbat din comuna Sucevița, sat Voievodeasa, drumul fiind în pantă, la un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat, bărbatul fiind prins între partea din stânga față a autoutilitarei și partea din față dreapta a unui autoturism marca Audi dezmembrat, parcat pe drumul comunal, în afara părții carosabile.

La fața locului nu a fost identificată victima și nici conducătorul auto, R.P. fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, de către șoferul autoutilitarei.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.