Marți, 23 februarie, la ora 09.48, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi de către G. D., despre faptul că numitul C. R., de 67 ani, din com. Ipotești, a fost găsit decedat la domiciliu.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, numitul C. R. locuiește singur în satul Tișăuți,  nr. 307, com Ipotești. La data de 23.02.2021, în jurul orei 09.40, A. I., vecinul persoanei decedate, a mers la domiciliul acesteia pentru a aprinde focul în sobă. Când a intrat în camera unde locuia numitul C. R., l-a găsit pe acesta întins pe pat, inconștient.

Întrucât A. I. nu deține telefon mobil, a apelat la ajutorul vecinei Găitan Dița, care a apelat SNUAU 112 și a solicitat deplasarea la fața locului a unui echipaj SAJ Suceava. Echipajul sosit la fața locului a constatat decesul lui Căldăruș Radu.

Pe cadavru nu au fost identificate urme de violență, iar în locuință nu sunt urme de răvășire. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Din discuțiile purtate cu cumnata  persoanei decedate A. M. și cu vecinul său, A. I., a rezultat că numitul C. R. consuma frecvent băuturi alcoolice, avea un stil de viață dezordonat și nu sunt suspiciuni cu privire la decesul acesteia.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.