Miercuri, 16 martie, la orele 09:21, lucrători din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin  SNUAU 112 de medic dinn cadrul U.P.U. Suceava, cu privire la faptul că Mircea H., de 65 ani din comuna Udești a decedat la un magazin din localitate.  

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti care, în urma verificărilor, au stabilit următoarele:

La data de 16.03.2022, în jurul orei 08:00 Mircea H. s-a deplasat la un magazin mixt din localitate, unde obișnuia să consume băuturi alcoolice. În momentul în care a intrat în magazin, acesta i-a relatat gestionarei faptul că se simte rău și dorește să iasă din nou afară și să ia aer. În continuare, acesta a fost asistat de gestionară până afară, unde, pe treptele magazinului, i s-a făcut rău și a căzut, pierzându-și cunoștința. În continuare, gestionara a apelat SNUAU 112, solicitând o ambulanță la fața locului. La scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a constatat decesul lui  Mircea H., motiv pentru care a fost apelat din nou SNUAU 112, solicitându-se intervenția la fața locului a unui echipaj de poliție.

În continuare, la fața locului s-au deplasat angajați ai S.C. EFEMER S.R.L., care au ridicat și au transportat cadavrul la Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții acestuia.

În cauză a fost înregistrat dosar penalsub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, ce va fa soluționat procedural de lucrătorii P.P. Udești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.