Luni, 28 iunie, la orele 20:30, patrula din cadrul Poliţiei Oraşului Liteni a oprit autoturismul marca Renault condus de către D. Aurel din comuna Udeşti. Sus numitul a fost verificat în bazele de date ale Poliţiei Române şi a rezultat faptul că figurează cu permisul de conducere anulat.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat testarea. D. Aurel a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava unde în faţa medicului de gardă a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge. 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare, cu înștiințarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de reținere și arest preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.