Miercuri, 26 ianuarie, la ora 14:25, lucrătorii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către medicul din cadrul SAJ, cu privire la faptul că I. Vasile în vârstă de 53 de ani din comuna Ulma, județul Suceava, a fost identificat decedat pe o străduță în comuna Ulma, județ Suceava, în apropierea imobilului său de domiciliu.

În temeiul sesizării, s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, iar din primele verificări efectuate, s-au constatat următoarele:

 În locuința de domiciliu din comuna Ulma, a fost identificat  I. Vasile în vârstă de 53 de ani, fără a prezenta semne vitale.

 Din investigațiile și verificările efectuate, s-a constatat faptul că I. Vasile locuia singur într-un imobil situat pe raza comunei Ulma și era cunoscut ca fiind o persoană care consuma în mod frecvent băuturi alcoolice. În data de 26.01.2022,  I. Vasile a fost identificat decedat de către doi vecini, pe ulița care face accesul către imobilul unde locuiește efectiv.

Cu ocazia examinării cadavrului, nu au fost identificate urme de violență.

 Persoana decedată era cunoscută cu boli asociate și nici nu urma vreun tratament medicamentos.

În locuință nu au fost identificate urme de răvășire care să creeze vreo suspiciune. De asemenea, în urma discuțiilor purtate cu sora persoanei decedate și cu vecinii acestuia, a rezultat faptul că nu există vreo suspiciune cu privire la decesul lui I. Vasile.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de „ucidere din culpă”, care urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.