Duminică, 10 ianuarie, la ora 22:55, lucrătorii SPR 10 Gura Humorului au fost sesizați prin SNUAU 112 de către numitul V. Robel, de 43 ani, din com. Valea Moldovei, cu privire la faptul că a fost lovit de soție.

A fost identificat apelantul V. Robel la domiciliul acestuia, ocazie cu care a declarat verbal faptul că în seara zilei de 10.01.2021 a avut un conflict în familie cu soția sa, V. Lucia, de 43 ani, tot din localitate, conflict în urma căruia aceasta din urmă a plecat la domiciliul părinților săi din aceeași localitate. Totodată, persoana vătămată a mai relatat faptul că în jurul orelor 22:30 s-a deplasat la locuința socrilor pentru a o convinge pe soția sa să se reîntoarcă la domiciliu, însă între cei doi soți s-a iscat un nou conflict, în urma căruia femeia l-a lovit pe soțul său cu palma peste față, provocându-i leziuni care nu necesită îngrijiri medicale.

V. Robel nu a solicitat intervenția ambulanței la fața locului menționând că nu este necesar.

Acestuia i s-au adus la cunoștință prevederile Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, însă a refuzat acest lucru. Totodată, s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar în urma completării acestuia s-a constatat faptul că nu există risc iminent în vederea emiterii un ordin de protecție provizoriu.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ,,Violența în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.