Duminică, 13 decembrie, la ora 9:30, patrula de siguranță publică 2 din cadrul Poliția municipiului Suceava – B.O.P. George Enescu, a identificat pe str. Aleea Venus, din municipiul Suceava, în imediata apropiere a Pieței agroalimentare George Enescu, o persoană de sex masculin ce comercializa un număr de 7 Pomi de Crăciun. 

Cel în cauză a fost identificat în persoana lui D.M., de 43 ani, din comuna Vama, care a declarat verbal faptul că în dimineața zilei de 13.12.2020 a adus Pomii de Crăciun cu trenul din localitatea Vama, cu scopul de a-i valorifica în municipiul Suceava și nu deține  niciun fel de documente de proveniență pentru aceștia.

D.M. a fost sancționat contravențional conform Lg.171/2010 cu amendă în cuantum de 2000 lei pentru vânzarea unui nr. de 7 Pomi de Crăciun pentru care nu a putut prezenta avea documente de proveniență si cu amendă în cuantum de 1.000 lei pentru comercializarea Pomilor de Crăciun în locuri neautorizate.

Pomii de Crăciun au fost reținuți în vederea confiscării, fiind dați în custodie pădurarului de la Ocolul Silvic Pătrăuți din municipiul Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.