Duminică, 28 iulie, în jurul orei 23:00, P.L., de 42 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, în timp ce se deplasa pe bicicleta proprietate personală, pe DC 38 din sat Paltinu, având ca direcție de deplasare DC Paltinu, spre DN 17A, la un moment dat, s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă, cu capul de asfalt, suferind mai multe leziuni.

Sus numitul a declarat că ulterior s-a deplasat la domiciliul său ajutat de niște persoane care l-au găsit la fața locului și a rămas la domiciliu până a doua a zi, unde, în jurul orei 14:10, a fost găsit de către mama sa care, văzând că prezintă leziuni la nivelul capului a apelat serviciul de ambulanță solicitând acordarea de îngrijiri medicale.

Echipajul medical sosit la fața locului l-au transportat pe cel în cauză la Spitalul din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, 00 mg/l alcool pur în aerul expirat cu toate că acesta a recunoscut că la momentul producerii evenimentului se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiindu-i recoltată și o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.