Duminică, 1 octombrie, la ora 19:49, lucrătorii SPR 14 Vama au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat din comuna Vatra Moldoviței despre faptul că pe drumul comunal Paltinu, în apropierea Bisericii Ortodoxe, o persoană de sex masculin a căzut pe carosabil și și-a pierdut cunoștința.

La fața locului a fost identificat apelantul, care, fiind întrebat despre cele întâmplate, a declarat verbal că se deplasa cu autoturismul personal din direcția Paltinu – Vatra Moldoviței, iar la un moment dat a observat un bărbat care se deplasa pe jos și care se sprijinea de un baston, că s-a dezechilibrat din senin și a căzut pe sol. Totodată acesta mai declară că a încercat să vadă ce s-a întâmplat însă bărbatul își pierduse cunoștința.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind V.F., de 61 ani, localnic.

La scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj al ambulanței care a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, constatând decesul victimei.           

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că V.F. era consumator frecvent de băuturi alcoolice și era o persoană fără adăpost, care înnopta la diferite bordeie pe raza localității, cu acceptul proprietarilor.

Cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost anunțat SML Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.