Vineri, 31 iulie, în jurul orei 15:30, lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vama au obținut o informație cu privire la faptul că la un magazin din com. Moldovița, al cărui administrator și gestionar este  un bărbat de 68 de ani, din Vatra Moldoviței, se comercializează țigări de proveniență extracomunitară.

În prezența administratorului, s-a procedat la efectuarea de căutări în interiorul magazinului, ocazie cu care, într-o încăpere secundară celei în care se efectuează acte de comerț, s-au găsit  1360 bucăți țigări de proveniență extracomunitară, care nu aveau timbru fiscal și 4 sticle a câte un litru fiecare, conținând un lichid incolor cu miros de alcool, care de asemenea nu prezentau timbru fiscal.

În momentul în care administratorul a deschis autoturismul, a fost observată o geantă voluminoasă care se afla în spațiul dintre bordul mașinii și scaunul dreapta față. Procedând la deschiderea genții, în interiorul acesteia au fost identificate alte 4420 țigări care nu prezentau timbru fiscal.

A fost indisponibilizat autoturismul în valoare de cca. 12000 lei la sediul Poliției Municipiului C-lung Moldovenesc. De asemenea, alcoolul și țigările în valoare de 3500 lei au fost confiscate.

Având în vedere aspectele constatate, agenții s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.