Marți, 23 iunie, la orele 16:18, lucrătorii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către T.V. din com. Verești, jud. Suceava cu privire la faptul că pe drumul sătesc din satul/comuna Fântânele, se află o persoană de sex masculin electrocutată pe un stâlp ce aparține rețelei E ON.

În fața porții de la curtea locuinței lui C.V, pe sol, a fost identificat S.P., ce era împreună cu apelantul și care efectuau manevre de resuscitare asupra lui A.D., de 40 de ani, din localitatea Verești.

Din discuţiile purtate cu persoanele aflate la fața locului, colegi cu persoana în cauză, s-a stabilit că aceștia lucrează toți la o firmă de telecomunicații, iar în timp ce A.D. încerca să decupleze un amplificator, fiind pe o scară de aluminiu și prins cu o centură, s-a electrocutat și a rămas în poziția atârnat, după care colegii săi l-au coborât pe sol.

La faţa locului a intervenit un echipaj ambulanţă din cadrul SMURD Suceava care la orele 17:20 a constatat decesul.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului s-a constatat că defunctul nu prezintă urme de violenţă pe suprafaţa corpului, acesta fiind ridicat şi transportat la morga Spitalului Judeţean Suceava  în vederea efectuării autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă” și „nerespectarea  măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.