Sâmbătă, 27 februarie, la ora 18.37, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 32 ani, din com. Verești, despre faptul că soțul său, de 27 ani, a agresat-o.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în ziua de 27.02.2021, în jurul orei 18.20, în timp ce se aflau în apartamentul din mun. Suceava, unde locuiesc fără forme legale, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi bărbatul a lovit-o pe soție.

Persoana vătămată care este însărcinată a fost identificată în afara locuinței. Persoanele implicate în eveniment au fost invitate la sediul Poliției municipiului Suceava pentru întocmirea documentelor legale.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului în urma căruia a reieșit faptul că există risc iminent și s-a emis ordinul de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, respectiv începând cu data de 27.02.2021 ora 20.35, bărbatul agresor fiind evacuat din locuință.

Victima a formulat plângere împotriva soțului său, cercetările urmând a fi continuate de sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.