Miercuri, 15 iunie, în jurul orei 11.30, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați direct de către E.F., de 24 ani, din comuna Vatra Moldoviței, despre faptul că în seara de 14 iunie 2022, în calitate de conducător al auto marca Mercedes-Benz a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, cu un auto BMW condus de către o persoană din localitate, despre care aflase ulterior că nu ar deține permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că celălalt conducător auto este D.C., de 53 ani, din comuna Vatra Moldoviței, persoană care nu are permis de conducere.

Întrucât la momentul identificării acestuia, bărbatul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat efectuarea testării cu aparatul etilotest, D.C. refuzând efectuarea unei astfel de testări. În continuare, acesta a fost condus la Secția Primiri Urgențe a Spitalului Mun. C-lung Moldovenesc, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.