Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a unui inclupat, cercetat în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, cu raportare la tentativă la infracţiunea de omor.

Inculpatul, un bărbat domiciliat pe raza satului Văleni Stânişoara, comuna Mălini, este acuzat că în după amiaza zilei de 26 februarie 2016, pe fondul consumului de alcool, a început un scandal cu un vecin de-al său, suspectându-l pe acesta de o posibilă relație de amor cu concubina sa. Bărbatul a încercat să își loveasca vecinul cu un topor, moment în care între cei doi s-a interpus concubina. Aceasta a fost cu lovită cu tăișul toporului în zona stângă a gâtului, necesitând pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale

Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.