Miercuri, 13 ianuarie, la ora 20:41, lucrătorii Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 31 ani din Vadu Moldovei, cu privire la faptul că în timp ce se îndrepta spre casă a fost bătut de către doi minori.

Apelantul a fost identificat la domiciliu în stare de ebrietate și a relatat faptul că în jurul orelor 20:40, în timp ce se deplasa către casa, pe raza satului Ioneasa, în apropiere de domiciliu, a fost ajuns de către un copil de 12 ani și un minor de 15 ani din aceeași localitate, împrejurare în acare aceștia din urmă l-au lovit. În urma loviturilor primite bărbatul nu a necesitat îngrijiri medicale sau prezența vreunui echipaj de Ambulanță.

Acesta a fost îndrumat să se adreseze SML Suceava în vederea obținerii unui certificat medico-legal pentru leziunile suferite. 

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, care va fi soluționat procedural de către lucrătorii P.P. Vadu Moldovei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.