Miercuri, în jurul orei 16:30, un bărbat de 79 ani, din comuna Cacica,  fără permis de conducere și fără a purta cască de protecție, în timp ce conducea motoscuterul pe DN 2E,  nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj și nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei, condusă regulamentar de un bărbat de 29 de ani din comuna Şcheia, intrând în coliziune laterală cu aceasta, după care a fost proiectat pe partea carosabilă.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 79 de ani, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. La spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Ulterior, la 07.04.2016, în jurul orei 00:20, urmare a leziunilor suferite, bărbatul de 79 de ani a decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.