Un barbat pentru SaraIntriga conjugală a piesei, cu replici sclipitoare, situațiile stranii și comice în care ajung personajele doar într-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.

Cea mai trăznită mătușă din New York, Martha Hastings (Emilia Popescu), vrea cu orice preț să își mărite nepoata, pe Sara Hastings (Diana Cavallioti), probabil cea mai singură avocată de succes din New York. Martha apelează la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Constantin Cotimanis), care, „cu o lovitură la mansardă”, îi livrează tineri atrăgători Sarei. Ea, dezamăgită de bărbați, se trezește astfel cu Brandon pe cap.

Un Brandon (Andi Văsluianu) care trebuie să treacă de la inconștiență la bărbatul îndrăgostit sau măcar devotat proaspetei sale logodnice, Heather (Andreea Vasile). Brandon, consultant financiar din New York are în Heather logodnica perfectă. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile în trei, cu respirații gură la gură, definiții sumbre ale căsniciei, devoalări ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener.

Pariul acestei comedii de cinci stele a fost câștigat încă de la premieră: publicul s-a amuzat copios timp de două ore și a cerut trupei multe ieșiri la rampă pentru aplauze.

Prețul unui bilet pentru publicul larg este de 80 de lei sau 60 de lei pentru elevi, studenți și pensionari. Acestea pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.