Un bărbat din Australia se zbate să trăiască, după ce a ajuns la spital cu arsuri grave. Omul a fost rănit după ce un telefon mobil a explodat. Poliţia locală investighează circumstanţele care au dus la declanşarea nefericitului eveniment.

Momente de panică. Un bărbat se luptă pentru viaţa sa, în urma unui accident ce se poate demonstra a fi fatal. Omul a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce un telefon mobil aflat în posesia acestuia a explodat.

Potrivit autorităţilor locale, tânărul în vârstă de 27 de ani a fost găsit în parcarea unui complex rezidenţial, în nordul oraşului Brisbane, din Australia.

Se pare că oamenii legii au acţionat în urma apelurilor cum că ar fi avut loc o explozie, din cauza căreia o persoană ar fi fost rănită. Paramedicii au reuşit să ajungă la locul incidentului zece minute mai târziu.

Bărbatul a fost transportat în stare critică la spital, notează dailymail.co.uk.

Ipoteza luată în calcul de poliţişti

Conform primelor informaţii, poliţia crede că bărbatul a fost rănit în timp ce desfăcea sau încerca să distrugă mai multe telefoane mobile.

„Bănuim că se afla sub influența drogurilor și a alcoolului”

Mai mult, bărbatul ar fi intrat şi în stop cardio-respirator, în timp ce se afla în ambulanţa ce trebuia să îl transporte la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Autorităţile locale investighează incidentul, pentru a afla cu exactitate care a fost cauza exploziei telefonului mobil.

 

Sursa: Observatornews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.