Marți, 6 iunie 2017, începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va fi gazda comediei de mare succes „Un bărbat și mai multe femei”, de Leonid Zorin.

Acţiunea piesei de teatru „Un bărbat şi mai multe femei” îl plasează pe Gavrunski, personaj interpretat de Claudiu Bleonţ, ca victimă timidă a sistemului birocratic, atunci când i se cere o adeverinţă pentru permisul de conducere de amator, o clauză absurdă şi aproape imposibil.

Pe parcursul piesei Gavrunski trece de la anxietate la extaz, de la ură la iubire, de la teamă la pasiune, toate aceste trăiri fiind trezite de o singură femeie ce întruchipează nici mai mult nici mai puţin de opt tipologii.

Magda Catone interpretează pe rând,  femeia resemnată (soţia), femeia isterică şi acuzatoare (medicul psihiatru), femeia ipohondră (angajata de la resurse umane), femeia bărbat (călătoarea din tren), femeia poet (colega de sanatoriu) şi încă alte trei tipologii clasice.

Prețul unui bilet este de 70 de lei (50 de lei pentru studenți și pensionari) și se poate cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, telefon 0230 523 718.