Miercuri, 13  mai, lucrătorii din cadrul S.P.R. 7 Mălini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către lucrătorii Serviciului de Ambulanță Fălticeni cu privire la faptul că un bărbat a decedat în curtea locuinței sale, din satul Herla, com. Slatina.

La fața locului s-a constatat că B. Dumitru, în vârstă de 75 ani, locuia în aceeași curte cu nepoata sa, B. Lăcrămioara, în imobile diferite, acesta fiind cunoscut ca un mare consumator de băuturi alcoolice, însă nu era cunoscut și cu afecțiuni medicale și nu era înscris la vreun medic de familie.

Din primele cercetări, respectiv din declarațiile verbale ale rudelor cu care locuiește, la 13.05.2020, în jurul orei 16.30, bărbatul se afla în curtea locuinței sale, timp în care i s-a făcut rău și a căzut jos, decedând în scurt timp. Rudele aflate la fața locului au anunțat evenimentul prin S.N.U.A.U. 112 și au solicitat sprijin.

Întrucât susnumitul nu era înscris în evidențele medicului de familie din com. Slatina, cadavrul a fost transportat la morga Spitalului mun. Fălticeni în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.