Un bătrân de 83 de ani din Suceava, a sesizat Poliția municipiului Suceava, duminică, în jurul orei 16:00, despre faptul că, în timp ce se afla pe o alee de acces în Piaţa Agroalimentară din cartierul George Enescu, o persoană necunoscută i-a  sustras  suma de 3.200 lei.

În timp ce se afla pe o alee de acces spre piaţă, victima a scos din buzunarul hainei un plic în care avea suma de bani, cu intenţia de a pune restul primit de la un magazin de cumpărături, moment în care, profitând de neatenția lui, un tânăr necunoscut i-a sustras plicul cu bani și a fugit.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Nu vă afişaţi cu bunuri de valoare (telefoane mobile, bijuterii) sau sume de bani, mai ales în spaţiile aglomerate, întrucât riscaţi să deveniţi victime sigure ale hoţilor sau tâlharilor!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.