Duminică, 8 decembrie, la orele 14:24, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe raza satului Capu Codrului, comuna Păltinoasa, în cartierul de rromi Spinărie, a izbucnit un incendiu şi o persoană este decedată.

În urma investigaţiilor efectuate s-a constatat faptul că, în jurul orei 13,30, în timp ce F. D., de 87 de ani, din comuna Păltinoasa, se afla la domiciliu, a simţit miros de fum, motiv pentru care a ieşit din casă să verifice de unde provine, însă nu a mai revenit, fiind identificat ulterior de către vecinul său,.

Fiind examinat cadavrul, s-a constatat faptul că articolele de îmbrăcăminte sunt arse în proporţie de 50 %, iar pe suprafaţa corpului prezintă arsuri ale membrelor superioare şi inferioare.

În urma incendiului a ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de circa 0,5 ha, precum şi o parte din gardurile din lemn ce împrejmuiesc terenurile agricole ale locuitorilor din zonă.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului orăşenesc Gura Humorului unde urmează a se efectua autopsia medico-legală.

S-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.