Joi, 2 septembrie, la orele 11:15 lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Berchișești despre faptul că în cimitirul din sat a fost găsită o persoană căzută și pare a fi inconștientă.

În cimitirul menționat, pe o placă betonată situată între două morminte, a fost identificat cadavrul lui P. Constantin de 82 de ani din Berchișești, în legătură cu care lucrătorii de pe echipajul de ambulanță, solicitat la fața locului, au constatat, anterior sosirii organelor de poliție, decesul.

Din discuțiile purtate cu fiul persoanei decedate, a rezultat faptul că, la aceeași dată, ulterior orei 07:30, tatăl său a plecat de la domiciliu în cimitirul comunal pentru a efectua activități administrativ-gospodărești la mormântul soției sale defuncte. De asemenea, acesta a precizat că tatăl său avea vârsta de 82 de ani și era suferind de boli cardiace incompatibile cu activități ce solicitau efort fizic.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului, urmând să fie efectuată autopsia medico-legală.

 Din primele verificări efectuate nu au rezultat suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni cu intenție.

 În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „Ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.