Vineri, 29 mai, ora 06.32, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către numitul C. A., de 31 ani, din com. Cornu Luncii, cu privire la faptul că vecinul F. G i-a provocat distrugeri la mașina.

           Din primele verificări efectuate s-a constatat că apelanta locuiește în comuna Cornu Luncii, sat Sasca Mare, și deține autoturismul marca Ford ce se află parcat în curtea locuinței.

           În dimineața zilei de 29.05.2020, ora 05.00, vecinul apelantei, numitul F. G. , în vârstă de 81 ani, a aruncat cu pietre din curtea sa în acest autoturism, provocând distrugeri minore ale vopselei și caroseriei, prejudiciul fiind în sumă de circa 300 lei.

            Întrucât F. G. a distrus și în seara precedentă luneta autoturismului marca FORD ce se afla parcat în curtea părinților lui C. G. din aceeași localitate și este posibil ca acesta să sufere de afecțiuni psihice, a fost preluat de către un echipaj de ambulanță și transportat la Secția de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Jud. Suceava, unde a rămas internat.

            În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.