La 30.07.2021, ora 20.26, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin SUNAU 112 de către Ș. Petronela cu privire la faptul că la o locuință în orașul Frasin, loc. Bucșoaia a izbucnit un incendiu.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la locuința unde a fost sesizat incendiu locuiește P. Vasile, de 84 ani și soția sa P.  Elena în vârstă de 73 ani. 

La 30.07.2021, în jurul orei 20.00, P. Vasile a mers în grajdul de animale soția sa urmându-l după aproximativ 10 minute. Când aceasta din urmă voia să adape animalele a fost chemată de P. Vasile în șura de fân unde i-a arătat că fânul a luat foc în două locuri.

P. Elena și-a anunțat fiica Ș. Petronela care era în locuință, iar aceasta din urmă împreună cu vara sa P. Elena au localizat și stins incendiu până la ajungerea pompierilor la fața locului, nefiind provocate distrugeri.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că P. Vasile este cel care a provocat intenționat incendiu. 

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul G.I.S care au stabilit ca împrejurare determinantă a producerii incendiului: aprindere intenționată cu chibrit .

Cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii „tentativei la infracțiunea la distrugere”.        

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.