Marți, 21 iulie, la ora 12:45, Poliția Mun. Suceava a fost sesizată direct de către un bărbat din municipiul Suceava, cu privire la faptul că de circa 10 zile nu a mai reușit să ia legătura cu  Constantin M., în vârstă de 82 de ani, care locuia pe aceeași scară de bloc.
Din verificări s-a stabilit că apelantul este vecin de scară și prieten cu  Constantin M., în ultima perioadă de timp acesta ajutându-l cu cumpărăturile pe vecinul său, având în vedere vârsta înaintată a acestuia. De aproximativ 10 zile, apelantul nu a mai reușit să îl contacteze pe vecinul său, deplasându-se astfel la Poliția municipiului Suceava pentru a reclama acest aspect. 
Imediat după aceasta a fost apelat SNUAU 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, care a pătruns în interiorul locuinței prin geamul de la dormitor, persoana în cauză fiind întinsă pe jos, fiind într-o stare de putrefacție, dar nu prezenta urme de violență.
Conform declarației martorului, Constantin M. suferea de demență și boli cardio-vasculare. 
Cadavrul a fost preluat de S.C EFEMER S.R.L, urmând a fi depus la morga Spitalului Județean Urgență “Sf.Ioan cel Nou” Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.