Vineri, 23 noiembrie 2018, la ora 08.07, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată prin 112 de către Monica O. (42 de ani), din localitate, despre faptul că socrul ei, Gavril O. (64 de ani), localnic, a fost găsit spânzurat în garajul său.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că bărbatul avea un garaj situat pe strada Sondei din municipiul Vatra Dornei.

În dimineața zilei de 23 noiembrie a.c., pe la ora 08.00, fiul acestuia, Mihai O., însoțit de soția sa, au mers în acest loc, ocazie cu care l-au găsit pe Gavril O. spânzurat de una din grinzile acoperișului. Imediat, ănora sinucigașului a sunat la 112, iar până la sosirea polițiștilor a fost tăiatp funia cu care era legat cadavrul. La fața locului s-a prezentat un echipaj al SAJ Vatra Dornei, care a constatat decesul lui bărbatului de 64 de ani.

Din discuțiile purtate cu apropiații a reieșit că Gavril O. consuma frecvent băuturi alcoolice și a amenințat în mai multe rânduri că se va sinucide. Oamenii legii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.