Joi, 24 septembrie, în jurul orei 18.10, Poliţia mun. C-lung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că la sediul Spitalului mun. C-lung Moldovenesc s-a prezentat o persoană care relatează faptul că a fost victima unui accident rutier.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în jurul orei 17.20, N.S., de 83 ani, din com. Vatra Moldoviţei, în timp ce circula cu o bicicletă pe DJ 176, pe raza com. Vatra Moldoviţei, pe partea dreaptă a părţii carosabile, având direcţia de mers com. Moldoviţa spre com. Frumosu, ajuns în dreptul intersecţiei cu o uliţă s-a dezechilibrat moment în care a intrat în coliziune frontală cu partea lateral stânga faţă a unui autoturism condus de P.I. , de 33 ani, din com. Moldoviţa, care era oprit pentru a se asigura la intrarea pe DJ 176 şi care nu se afla  intrat în intersecţie în momentul impactului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui N.S.. care s-a prezentat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde a fost diagnosticat cu „policontuzie, TCC fără pierderea conştiinței şi contuzie torace”, fără a rămâne internat.

Ambii participanţi la trafic, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri,  ulterior conducătorului auto i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.