Marți, 22 iunie, în jurul orelor 19:28, C.  Adrian a sesizat prin SNUAU 112  faptul că, G. Marin, de 84 ani, din mun. Suceava a decedat în parcarea Hotel Continental din mun. Suceava, zona dinspre str. Mihai Eminescu.

La data de 22.06.2021, în jurul orelor 19:20, numitul C. Adrian, în calitate de coordonator de vânzări la Hotel Continental, în timp ce se deplasa către parcarea din spatele hotelului, cea dinspre str. Mihai Eminescu, a constatat că o persoană  în etate este întinsă pe spate, în partea stângă a scărilor care fac accesul spre intrarea din spate a hotelului.

În urma apelului 112 al acestuia, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică împreună cu un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava, ocazie cu care s-a constatat că persoana în cauză se numește G. Marin și este decedat.

Cadavrul a fost preluat de lucrători „Efemer” și transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.