Sâmbătă, 7 septembrie, la ora 23.24, SPR 7 Mălini a fost sesizată despre faptul la Spitalul Județean Suceava, a fost internat un minor în vârstă de două luni, din comuna Cornu Luncii, fiind diagnosticat cu: „ingestie motorină”.
În urma cercetărilor s-a stabilit că la data de 07.09.2019, în jurul orei 21.00, mama minorului se afla la domiciliul împreună cu soțul său  pentru a face curățenie și a termina pregătirile pentru cumătria ce va avea loc în data de 08.09.2019. La curățenie a folosit motorină, iar după ce a terminat curățenia, sticla în care era depozitată motorina era o sticlă din plastic de 2 litri cu inscripția ”Borsec” care a așezat-o lângă o altă sticlă de 2 litri cu inscripția ”Borsec” în care se afla apă plată.
Întrucât minorul plângea tare din cauza colicilor mama a luat sticla în care se afla motorina  a turnat într-o sticluță după care a pus un plic de ceai pentru a o da copilului să o bea pentru a se calma. După ce acesta a băut o gură din acea sticluța a început din nou a plânge moment în care aceasta a verificat de ce nu bea ceaiul și a constatat că în loc de apă a pus motorină.
Femeia împreună cu soțul l-au luat pe copil și l-au transportat pe aceasta cu mașina proprietate personală la UPU SUCEAVA unde a rămas internată cu minorul.
În funcție de evoluția stării de sănătate a minorului se va dispune procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.