Vineri, 27 august, la orele 04:18, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, lucrătorii Biroului de Ordine Publică Suceava au fost direcționați să se deplaseze în fața hotelului Zamca, întrucât numitul Adămescu Florin din comuna Dersca, județul Botoșani a sesizat prin S.N.U.A.U. 112 faptul că un copil de 4 luni a căzut din scoica în care era așezat și transportat de către mama sa.

În urma verificărilor efectuate, au fost constatate următoarele:

Persoanele implicate nu au fost identificate la fața locului întrucât au fost preluate de către un echipaj S.A.J și transportate la U.P.U Suceava până la sosirea echipajului de poliție.

La 27.08.2021, în jurul orelor 04:10, în timp ce Adămescu Cristina de 27 ani urca scările hotelului Zamca cu intenția de a se deplasa spre camera rezervată la hotelul mai sus menționat având într-o mână o scoică în care se afla copilul acesteia în vârstă de 4 luni, aceasta s-a împiedicat de una din scările ce duc spre ușa principală de acces în hotel, ocazie cu care minorul a alunecat și căzut din scoică de la o înălțime de aproximativ 40 de cm.

La U.P.U. Suceava, minorul a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral minor”. După consultul medical, mama împreună cu minorul au părăsit unitatea spitalicească.

A fost întocmit proces-verbal de constatare, în cauză urmând a fi  efectuate cercetări de către lucrătorii Compartimentului Proximitate din cadrul Poliției Mun. Suceava cu privire la săvârșirea infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.