Luni, 3 mai, în jurul orei 17:02, O. Sergiu, în vârstă de 23 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, în timp ce conducea auto marca Skoda pe str. Calea Bucovinei, având direcția de mers spre mun. Suceava, nu a păstrat o distanță suficientă față de un biciclist care se deplasa pe aceeași direcție de mers, intrând în coliziune lateral stânga cu acesta.

În urma producerii evenimentului, biciclistul a fost proiectat pe partea carosabilă, ulterior s-a ridicat și a continuat deplasarea pe str. Mărțișorului, fără a solicita îngrijiri medicale și fără a anunța organele de specialitate, cu privire la producerea evenimentului.

O. Sergiu declară verbal faptul că biciclistul este o persoană de circa 50 de ani, de sex masculin, care nu prezenta leziuni vizibile în urma accidentului și nu cunoaște date referitoare la identitatea acestuia, întrucât după producerea evenimentului acesta a refuzat orice dialog cu privire la aceste aspecte. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, la sediul Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc a fost identificată persoana vătămată, respectiv Ț. Robert în vârstă de 43 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, ce prezenta leziuni la nivelul membrelor superioare.

În urma discuțiilor purtate cu acesta, a rezultat faptul că în jurul orei 17.00,  în timp ce se deplasa în calitate de biciclist pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, din directia com. Pojorâta către com. Vama, în dreptul intersecției dintre strada Calea Bucovinei cu strada Mărțișorului, a fost surprins și acroșat de către un autoturism, dar nu a rămas la fața locului, deoarece nu acuza dureri pe moment.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost  întocmit dosar penal privind săvârșirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.