Duminică, 17 octombrie, la ora 19.46, polițiștii din cadrul SPR 12 Preutești au fost sesizați despre faptul că, C. Constantin, de 54 mani, din com Hârtop, s-a prezentat la CPU Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu TCF fractură piramidă nazală, provocate prin cădere de pe bicicletă.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la 17.10.2021, în jurul orei 18.00, C. Constantin, de 54 ani, în timp ce se deplasa pe DC Spinoasa din sat Hârtop, pe bicicletă, s-a dezechilibrat şi a căzut pe suprafaţa betonată a carosabilului, provocându-şi leziuni la niveul feţei. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordare de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. C. Constantin a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1.32 MG/L alcool pur în aerul expirat

Din declarația acestuia a rezultat că se face direct răspunzător de producerea evenimentului, din cercetări nefiind vorba de comiterea vreunei fapte penale. Susnumitul a fost sancționat contravențional cu amenda de 580 lei conform art 161 alin 1 lit e din OUG 195/2002, întrucât a condus bicicleta pe drumurile publice sub influenta băuturilor alcoolice.  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.