Sâmbătă, 15 mai, în jurul orelor 17:28, N. Alina, de 29 ani, din orașul Frasin, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda Octavia pe bld. Bucovina intersecţie cu str. Vasile Alecsandri, având direcţia de deplasare Gura Humorului către Frasin, a intrat în coliziune laterală cu un biciclist în vârstă de 16 ani, din orașul Frasin, care circula pe str. Parcului, având intenţia de a se deplasa pe str. Vasile Alecsandri, fără a se asigura regulamentar la trecerea prin intersecţie, din impact biciclistul căzând pe carosabil.

N. Alina a oprit în prealabil la faţa locului unde a stat de vorbă cu minorul care s-a ridicat imediat de jos şi a mers pe trotuar, unde a fost întrebat de conducătorul auto cum se simte şi dacă vrea  să-l ducă acasă, iar acesta a răspuns că nu a păţit nimic și se duce el acasă singur. Auzind acestea, numita N. Alina a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie. Aceasta a fost identificată după aproximativ o oră la domiciliu şi condusă la sediul Poliţiei Oraşului Gura Humorului pentru cercetări.  

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului care a fost transportat la  Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „contuzie picior drept”. Acesta nu a rămas internat.

Ambii participanți la trafic implicați în evenimentul rutier, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar numitei N. Alina i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie” şi „vătămare corporală din culpă”. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.